Polisa o zaštiti privatnosti

„SPORT ZONA“ prepoznaje važnost vaše privatnosti i razume da brinete o tome kako se vaši lični podaci koriste i dele online. Poštujemo svakog posetioca našeg web sajta www.SPORTZONA.rs i prikupljamo i koristimo osnovne podatke potrebne za nesmetano funkcionisanje sajta na način opisan u ovom dokumentu, u skladu sa zakonskim obavezama i vašim pravima.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku o privatnosti i da se uverite da je pravilno razumete. Prilikom prve posete našem web sajtu, ponudićemo vam opciju prihvatanja i saglasnosti sa ovom politikom. Ako se ne slažete iz bilo kog razloga, obavezni ste odmah prestati s korišćenjem našeg web sajta i usluga.

Informacije o nama Naš web sajt je vlasništvo preduzeća „Djordje Spasić PR-Sport Zona Expert“ iz Beograda, registrovanog na adresi Veljka Petrovića 66, PIB: 111806969, Matični broj: 65676303. Mi kontrolišemo i obrađujemo podatke na našem web sajtu i odgovorni smo za vaše lične podatke. Za kontakt možete koristiti email info@sportzona.rs ili kontakt formu na našem web sajtu.

Vrste ličnih podataka koje prikupljamo Kako bismo vam pružili pozitivno iskustvo korišćenja našeg sajta, prikupljamo tri osnovna tipa podataka.

 1. Podaci koje nam direktno ostavite:
  • Ime, prezime, email adresa, naziv preduzeća (u nekim slučajevima), delatnost preduzeća.
 2. Podaci koje automatski prikupljamo vašim korišćenjem sajta:
  • Ključne reči za pretraživanje našeg sajta, tekstualne konverzacije sa administratorima putem kontakt formi.
 3. Podaci o vašim uređajima i lokaciji:
  • Marka i tip uređaja, operativni sistem, jedinstvene oznake uređaja, podaci o mreži; lokacija putem IP adrese ili GPS senzora vašeg uređaja.
  • Kolačići i slične tehnologije: koristimo kolačiće za lakše korišćenje sajta, identifikaciju internet pretraživača i čuvanje podataka na uređaju.
 4. Podaci prilikom plaćanja usluga:
  • Informacije o uplatama, uključujući naziv banke, broj tekućeg računa, mesto i vreme uplate.

Svrhe prikupljanja ličnih podataka Prikupljamo i obrađujemo vaše lične podatke u cilju identifikacije korisnika, profilisanja korisnika za poboljšanje usluga, i realizacije ponuda partnerskih kompanija. Takođe, koristimo ih za analizu načina korišćenja sajta, praćenje lokacije, i omogućavanje bezbednog korišćenja sajta.

Kako koristimo vaše lične podatke Lične podatke koristimo u skladu sa zakonima Republike Srbije i radi pružanja usluga, poboljšanja korisničkog iskustva, zaštite interesa korisnika, i očuvanja bezbednosti podataka. Podaci se čuvaju dok ste registrovani korisnik, a zatim u skladu s vašim zahtevima za brisanjem.

Deljenje ličnih podataka sa trećim licima Lične podatke možemo deliti sa trećim licima uz vaš pristanak, po nalogu državnog organa ili radi ispunjenja ugovornih obaveza. Podatke možemo deliti i sa partnerskim kompanijama uz vaš izričit pristanak.

Zaštita podataka Podatke čuvamo na bezbednim serverima sa modernim tehnologijama enkripcije. Pristup podacima imaju samo obučeni zaposleni, a sprovodimo mere zaštite podataka uključujući enkripciju komunikacije.

Linkovi na druge web sajtove Naš sajt može sadržavati linkove ka drugim sajtovima. Preporučujemo proveru politika privatnosti tih sajtova, jer nismo odgovorni za njihov sadržaj ili prakse privatnosti.

Vaša prava u vezi sa ličnim podacima Imate pravo na uvid, ispravku, povlačenje saglasnosti, brisanje podataka, i pravo na obaveštenje o eventualnoj povredi podataka. U slučaju problema, možete podneti pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije.

Ovlašćena osoba za zaštitu privatnosti u „Djordje Spasić PR-Sport Zona Expert“ je Đorđe Spasić, kontakt: info@sportzona.rs.

Promene u politici privatnosti Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo politiku privatnosti bez prethodne najave. Izmene stupaju na snagu odmah po objavljivanju. Nastavak korišćenja sajta nakon promena podrazumeva vašu saglasnost sa novim uslovima. Preporučujemo redovno čitanje politike privatnosti.