SLANJE U ROKU 24-48h
radnim danima
POŠTARINA
već od 250 din
Za iznose pošiljke manje od 2.000 dinara koje su poručene direktno preko našega sajta www.sportzona.rs troškove slanja snosi kupac.

Za iznose pošiljke manje od 3.000 dinara koje su poručene putem telefona, SMS-a, maila-a, chata ili na nekom drugom internet portalu troškove slanja snosi kupac.

Iznos poštarine zavisi od količine i težine artikala.
ONLINE KUPOVINA
bez registracije
Mogućnost narudžbine proizvoda putem web sajta bez potrebe da se registrujete.
MOGUĆNOST PLAĆANJA
pouzećem, čekovima, e-bankingom
SPORT ZONA je najveća internet prodavnica biciklističke opreme i delova u Srbiji i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Uplatnica
Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke o žiro računu koje je potrebno navesti na uplatnici dobićete na Vaš zahtev putem e-maila . Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)
Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon vašeg zahteva . Po evidentiranju Vaše uplate na našem žiro računu, roba se šalje na izabranu adresu isporuke

Gotovinski (POUZEĆEM)
Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Za direktne on-line narudžbine preko web sajta, putem telefona, SMS-a, Viber-a ili Whatsapp-a čija je vrednost veća od 3000 dinara SPORTZONA pruža Vam besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko je vrednost narudžbine manja od gore navedenih iznosa, cena isporuke će iznositi minumum 180 dinara uključujući PDV. Bićete obavešteni o iznosu poštarine od strane naših komercijalista pre slanja paketa.
NAČINI DOSTAVE
poručene robe
Dostava se vrši Postexpress-om ( gume i paketi veće težine Aks Express-om). Postoji mogućnost slanja i drugim kurirskim službama na Vaš zahtev i u dogovoru sa našim komercijalistima kada primalac plaća poštarinu. Kada pošaljemo paket automatski ćete dobiti SMS ili email poruku da je paket poslat. Rok slanja paketa je 1-3 dana. Rok dostave zavisi od kurirskih službi, ali je to najčešće sledećeg dana (treba imati razumevanje za loše vremenske uslove, praznike, vikend..). Kurir će Vam doneti naručene proizvode na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.

Ako ste robu naručili pouzećem plaćate je na licu mesta po prijemu paketa.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta
BESPLATNA POŠTARINA
za narudžbine preko 3.000 din
Besplatna poštarina za sve porudžbine u iznosu preko 3000din koje su napravljene putem telefona, SMSa, mail-a, chata...

BESPLATNA POŠTARINA SE NE ODNOSI NA SLEDEĆE ARTIKLE:
- tegove bilo koje vrste
- fitnes vreću
- bugarsku vreću

Polisa o poštovanju privatnosti

„SPORT ZONA“ razume da je privatnost Vaših podataka Vama bitna i da brinete o tome kako se Vaši lični podaci koriste i dele online. Mi poštujemo svakog posetioca web sajta www.SPORTZONA.rs  (u daljem tekstu „naš web sajt“) i prikupljaćemo i koristiti najosnovnije podatke potrebne za nesmetano funkcionisanje web sajta na način koji je opisan u ovom dokumentu, i na način koji je u skladu sa našim zakonskim obavezama i Vašim zakonskim pravima.

Molimo Vas da detaljno pročitate ovu polisu o poštovanju privatnosti, i budete sigurni da ste je pravilno razumeli. Opcija prihvatanja i saglasnosti sa ovom polisom biće Vam ponuđena prilikom prve posete našem web sajtu. Ukoliko se sa istom ne slažete iz bilo kog razloga, i istu ne prihvatate, morate odmah prestati sa korišćenjem našeg web sajta i njegovih usluga.

Informacije o nama

  1. Naš web sajt u vlasništvu je preduzeća „Djordje Spasić PR-Sport Zona Expert“ iz  Beograda, registrovanog na adresi  Radnička 43, PIB: 111806969, Matični broj: 65676303.
  2. „SPORT ZONA“ kontroliše i obrađuje podatke na našem web sajtu i mi smo odgovorni za Vaše lične podatke.
  3. Ukoliko imate potrebu da nas kontaktirate u vezi bilo čega vezanog za ovu polisu privatnosti, to možete uraditi slanjem email poruke na info@sportzona.rs ili korišćenjem kontakt forme na ovom web sajtu.

Koje tipove ličnih podataka prikupljamo

Kako bismo bili u stanju da Vam pružimo maksimalno pozitivno iskustvo prilikom korišćenja našeg web sajta i usluga, kao i obezbedimo bezbedno korišćenje našeg web sajta, prikupljamo tri osnovna tipa podataka.

            Podaci koje nam direktno ostavite

Ovo su podaci koje nam Vi ostavite prilikom kreiranja korisničkog naloga na našem web sajtu, ili korišćenjem kontakt forme na kontakt stranici ili stranici za zahtev za dostavljanje ponude. U ovim slučajevima, možemo sačuvati i obraditi podatke poput: Vašeg imena, prezimena, email adrese, naziva preduzeća u čije ime nas kontaktirate, delatnost Vašeg preduzeća.

            Podaci koje automatski prikupljamo Vašim korišćenjem sajta

                                Podaci o načinu na koji koristite naš web sajt

Možemo sačuvati i u posebnim slučajevima obraditi podatke o tome koje ste ključne reči koristili za pretraživanje našeg web sajta, kao i tekstualne konverzacije sa administratorima našeg web sajta upućene putem kontakt formi na našem web sajtu.

                                Podaci o Vašim uređajima

Tokom korišćenja našeg web sajta, možemo prikupiti i obraditi podatke o uređajima sa kojih pristupate. Ovi podaci uključuju marku i tip uređaja, operativni sistem i njegovu verziju, jedinstvene oznake uređaja, i eventualno podatke o mreži sa koje pristupate.

                                Podaci o Vašoj lokaciji

Tokom korišćenja našeg web sajta, možemo prikupiti i obraditi podatke o Vašoj lokaciji, putem tehnologije IP adrese ili GPS senzora vašeg mobilnog uređaja (ovo poslednje u slučaju da nam prosledite Vaše fotografije sa EXIF meta podacima. Ukoliko ne želite da ove informacije budu dostupne, morate vaše fotografije obraditi u eksternoj aplikaciji koja uklanja ove podatke ili isključiti GPS senzor vašeg uređaja prilikom fotografisanja).

                                Cookie-ji i druge slične tehnologije

Kada pristupate našem web sajtu, koristimo tehnologiju „kolačića“ („cookie“) kako bismo Vam pružili ugodno i lako korišćenje našeg web sajta. Ovo podrazumeva tehnologije identifikovanja Vašeg internet pretraživača (browser-a) kako bismo Vas prepoznali u slučaju ponovnog dolaska na naš web sajt. Ovi podaci se automatski čuvaju na Vašem uređaju i mogu biti u vidu kolačića i aplikativnih cache podataka potrebnih za korišćenje našeg web sajta.

            Podaci koje nam ostavite prilikom plaćanja usluga

Kada koristite opciju naručivanja ili plaćanja usluga na našem web sajtu, možemo sačuvati podatke o Vašim uplatama ka našem preduzeću, uključujući naziv Vaše banke, broj tekućeg računa, te mesto i vreme uplate.

U koje svrhe prikupljamo Vaše lične podatke

„SPORT ZONA“ Vaše lične podatke može prikupljati i obrađivati u različite svrhe. Sve u daljem tekstu pomenute svrhe su naša zakonska obaveza (kao npr. Identifikacija korisnika) ili ugovorna obaveza ka korisnicima, proistekla iz Pravila i uslova korišćenja našeg web sajta i usluga (koja regulišu pružanje željenih usluga informacionog društva korisnicima i ostvarivanje našig legitimnih interesa).

            Identifikacija korisnika

Identifikacija korisnika našeg web sajta u smislu korisničkog naloga ili kontakta putem kontakt formi potrebna je zarad obezbeđivanja nesmetanog funkcionisanja određenih funkcija web sajta. Takođe, u slučaju da se korišćenjem našeg web sajta izvrši krivično delo, identifikacija korisnika štiti oštećenu stranu, pomaže istražnim i izvršnim državnim organima u identifikaciji počinioca, odnosno može pomoći u rešavanju građanskih sporova.

            Profilisanje korisnika

Budući da je korišćenje našeg web sajta besplatno i javno dostupno svim posetiocima, prikupljanje statističkih podataka o broju poseta određenim web stranicama, kategorijama ili grupama na našem web sajtu, može pomoći u profilisanju afiniteta korisnika i potrebama za našim uslugama, i na taj način nam olakšati prikazivanje relevantnijeg sadržaja posetiocima.

            Realizacija ponuda partnerskih kompanija

Naš web sajt svojim korisnicima može ponuditi kupovinu proizvoda i usluga partnerskih kompanija po privilegovanim uslovima (npr. kupovina domena ili hosting usluga od treće strane). Da biste preko našeg web sajta ostvarili uslove privilegovane kupovine, možemo od Vas zatražiti izričiti pristanak da Vaše lične podatke, poput imena i prezimena, imena preduzeća, kontakt podataka, prosledimo partnerskim kompanijama.

Kako koristimo Vaše lične podatke

„PRODAVNICA“ podatke o ličnosti prikuplja i obrađuje isključivo u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, a u cilju pružanja usluga informacionog društva, zaštite sopstvenih legitimnih (poslovnih) interesa, poboljšanja svojih usluga i korisničkog iskustva, zaštite interesa svojih korisnika, očuvanja bezbednosti korisnika, te očuvanja javnog interesa i javne bezbednosti.

Primera radi, podaci iz tekstualnih konverzacija sa administratorima našeg web sajta koje ste realizovali putem kontakt formi, pomažu nam da uvedemo nove i poboljšamo postojeće funkcionalnosti i usluge.

Podatke čuvamo u trajanju koje je neophodno da obezbedi nesmetano pružanje usluga korisnicima, tj. izvršenje naše ugovorne obaveze iz Pravila i uslova korišćenja našeg web sajta. Konkretno, Vaše lične podatke čuvaćemo sve dok ste registrovani korisnik našeg web sajta, odnosno dok nam ne podnesete zahtev za brisanje Vašeg korisničkog naloga i ličnih podataka. Nakon podnošenja ovakvog zahteva, imamo zakonsku obavezu da određene podatke, na primer identifikaciju, čuvamo 30 dana pre konačnog brisanja, dok će vidljivost podataka korisnika na web sajtu biti uklonjena u roku od maksimalno 2 radna dana po prijemu vašeg zahteva za brisanjem podataka.

U kojim slučajevima možemo podeliti Vaše lične podatke sa trećim licima

„SPORT ZONA“ može podeliti Vaše identifikacione podatke sa trećim licima u slučajevima:

  1. Vašeg izričitog pristanka, na primer u slučaju da želite da iskoristite ponudu partnerske kompanije.
  2. Po ispravno formulisanom nalogu nadležnog državnog organa.
  3. Kada je to neophodno radi ispunjenja naše ugovorne obaveze ka Vama, odnosno radi poštovanja Pravila i uslova korišćenja našeg web sajta.

 

Određene podatke, na osnovu Vašeg izričitog pristanka koji dajete prihvatanjem Pravila i uslova korišćenja našeg web sajta prilikom registracije ili naknadno, možemo automatski podeliti sa našim partnerskim kompanijama. Ovo su partneri od poverenja, koji nam pomažu da ostvarimo legitimne poslovne interese i unapredimo usluge koje „SPORT ZONA“ nudi korisnicima. Ove kompanije primenjuju adekvatne mere bezbednosti, a podatke će prihvatati i obrađivati na osnovu dogovora sa „SPORT ZONA“ i u skladu sa ovom polisom. Naše partnerske kompanije su u najvećem broju slučajeva kompanije koje vrše prodaju usluga hostinga ili zakupa internet domena za web sajtove.

Može se dogoditi da određene podatke, u depersonalizovanoj formi koja garantuje apsolutnu anonimnost, tj. garantuje da nije moguća Vaša lična identifikacija, podelimo sa generalnom javnošću. Primera radi, možemo javno objaviti istraživanja tržišta, te izveštaje o trendovima korišćenja naših usluga ili generalnim trendovima trgovine preko Interneta.

Zaštita podataka

Vaše lične podatke na našem web sajtu čuvamo u bazama i na serverima zaštićenim savremenim bezbednostim tehnologijama, poput AES enkripcije podataka na serveru i SSL enkripcije komunikacije Vašeg internet pretraživača sa serverima. Pristup Vašim podacima i njhovu obradu poveravamo isključivo našim zaposlenima koji su prošli adekvatnu obuku. Kontinuirano sprovodimo mere zaštite bezbednosti Vaših ličnih podataka, koje obuhvataju savremene radne procese, korišćenje savremenih bezbednosnih tehnologija, te mere fizičke bezbednosti servera i druge opreme.

Linkovi na druge web sajtove

Naš web sajt može da sadrži linkove ka drugim web sajtovima radi vašeg lakšeg snalaženja i informisanja (npr. linkovi ka našim referencama – web sajtovima koje smo izradili). Ove druge web sajtove mogu da vode kompanije koje nisu u vezi sa našim preduzećem. Ovi povezani web sajtovi verovatno imaju drugačije politike privatnosti, pa vam preporučujemo da se sa tim obavezno upoznate kada posećujete te web sajtove. „SPORT  ZONA“ nije odgovoran za sadržaj takvih web sajtova, njihovo korišćenje ili prakse privatnosti na tim web sajtovima.

Sve sadržaje na „SPORT ZONA“ web sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. „SPORT ZONA“ ne snosi odgovornost ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu posećivanjem linkova i stranica koje se ne nalaze na našem web sajtu, kao i na dešavanja na koje objektivno ne može da deluje i koje su van tehničkih mogućnosti „SPORT ZONE“.

 

Kakva su Vaša prava u vezi sa ličnim podacima koje prikupljamo

U svakom trenutku, imate pravo na uvid u sve Vaše lične podatke koje smo prikupili, kao i pravo da zatražite da Vam dostavimo sve Vaše lične podatke koje čuvamo u skladu sa važećim propisima Republike Srbije.

U svakom trenutku, imate pravo da izmenite Vaše podatke koji su netačni, kao i da povučete saglasnost koju ste prethodno dali za obradu vaših podataka. Takođe, u svakom trenutku imate pravo da podnesete zahtev za brisanje Vaših ličnih podataka. Ograničenja od ovog prava postoje u slučajevima kada izmena ili brisanje Vaših podataka mogu da dovedu do sprečavanja istrage, otkrivanja ili gonjenja krivičnih dela, kao i do sprečavanja ostvarivanja potraživanja u građanskim sporovima.

U svakom trenutku, imate pravo na pristup informacijama o svim svrhama prikupljanja i obrade podataka na našem web sajtu (ova polisa).

U slučaju da dođe do povrede Vaših podataka koja može da predstavlja rizik po Vas, imate pravo da o tome budete obavešteni bez odlaganja.

U slučaju da smatrate da je neko od Vaših prava ugroženo, možete podneti pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije.

Rukovalac Vašim podacima je „Djordje Spasić PR-Sport Zona Expert“ iz Beograda, registrovanog na adresi Radnička 43, PIB: 111806969, Matični broj: 65676303.

Ovlašćena osoba za zaštitu privatnosti i podataka u „Djordje Spasić PR-Sport Zona Expert“ je Đorđe Spasić, vlasnik. Kontakt: info@sportzona.rs

Kako nam se možete obratiti sa pitanjima u vezi sa Vašim ličnim podacima

 

Šta se dešava u slučaju promene ove polise

„PRODAVNICA“ je ovlašćen da s vremena na vreme ažurira ovu Politiku privatnosti, bez prethodne najave, a sa ciljem da se unesu izmene do kojih je došlo u praksi obrade podataka koju naša agencija sprovodi. Izmenjeni tekst Politike privatnosti će biti objavljen na našem web sajtu i stupiće na snagu odmah po objavljivanju. Bilo kakvo korišćenje internet stranica od strane korisnika nakon obaveštavanja o izmeni Politike privatnosti podrazumevaće da ste prihvatili promene i da ste dali saglasnost za dalju upotrebu vaših ličnih podataka. Prihvatanjem ove Politike se obavezujete da povremeno iznova pročitate Politiku privatnosti kako biste se upoznali s eventualnim promenama. Ukoliko nastavite da koristite internet stranice nakon izmene Politike privatnosti, pretpostavlja se da ste se upoznali s izmenama, da ih razumete i u celosti prihvatate.

 

Scroll